Overslaan en naar de inhoud gaan

Zoeken

Zoeken

Lumag eb400pro grondboormachine

Art. nr. 1214

Lumag grondboormachine EB400PRO

Zeer krachtige Lumag twee persoons grondboormachine EB400PRO. De machine is vooral geschikt voor het boren van grotere diameters tot maximaal 250mm en diepere gaten in alle grondsoorten (ook kleiachtige grondsoorten

De Lumag EB400PRO is een zeer krachtige grondboormachine, voorzien van een krachtige 4-Takt motor, die bij uitstek geschikt is voor het boren van grotere diameters en diepere gaten. Aangezien de machine een twee persoonsmachine is (dus met twee personen te bedienen) betekent dat de machine vooral geschikt is in zwaardere omstandigheden zoals bij zwaardere grondsoorten en dieper boren. Veelzijdig in gebruik voor o.a. tuinders, hoveniers, aannemers etc. De machine kan worden gebruikt voor boringen t.b.v. afrastering, funderingen, planten, steunen voor kassen, palissades,  en straatverlichting in diverse ondergronden.

De machine is voorzien van een mechanische slipkoppeling en een luchtgekoelde motor met centrifugaalkoppeling. De machine is voorzien van een traploze snelheidsregeling en een speciale hand benzine pomp voor probleemloos starten in alle situaties en onderhoudsvrije ontsteking (CDI).

De machine is vooral geschikt bij het regelmatig boren van grotere diameters. De machine wordt geleverd zonder boren. Er zijn boren leverbaar van 150mm tot 250mm. Standaard boorlengte 910mm. Mochten de boren qua lengte niet voldoende zijn dan hebben is er ook een verlengstuk leverbaar van 450mm.
.Motor type Luchtgekoelde 1- Cilinder 4-Takt 
Max. vermogen 3,3 Pk
Cilinderinhoud 140 cm³
Type brandstof Euro loodvrije benzine
Tankinhoud 0,55
Startsysteem Trekstarter
Max. boordiameter 250mm
Geluidsniveau LWA 114 dB (A)
Boorlengtes 910 mm
Verlengstukken leverbaar ja, 455 mm
Geleverd inclusief boor Nee
Gewicht (excl. boor) 25 Kg

Meer informatie
Beschikbaar binnen 1 tot 2 werkdagen
€ 520,30
€ 430,00 excl BTW

Productinformatie

MPNEB400PRO

Reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst.

Review toevoegen

Review toevoegen

Rating

Plus punten

Volgorde

Min punten

Volgorde